mandag 9. august 2010

Det begynner å dra seg til - hiv deg rundt

Da er ferien over, og det begynner så smått å dra seg til, til høsten humorstevne. Det har kommet inn en del påmeldinger, men vi trenger flere. Uansett blir det selvfølgelig en heidundrende humoristisk og festlig helg for de heldige som kommer.

Skuespillerkurset er fullt, men det er mer enn nok av ledige plasser på de andre kursene. Tegneseriekurset er avlyst, men det er ennå håp for sminkekurset, tekstkurset og for teatersportkurset.

Ellers holder vi på å booke inn forrige stevnes største suksess, Arnfinn fra Risør Stormkjøkken, men da må vi ha noen flere munner å mette. På middagsmenyen finner vi sitronmarinert laks og dijonmarinert lammelår. Mmmmmmm.........

Så meld deg på, og få gjerne flere med. Jo mere vi er sammen, jo gøyere det blir. Påmeldte til nå: 3 stk. fra Teater Pergola, Kristiansand, 3 stk. fra Marnardal UL, 3 stk. fra Klubben Humør Flekkefjord, 2-3 stk fra Arendal Dramatiske, 6 stk. fra Rhesus Pluss pluss noen slengere her og der, samt kursholdere, stevnestab. Info om påmelding finner du annet sted på denne sida, Nøl ikke med å ta kontakt hvis du lurer på noe.