mandag 14. juli 2008

Kursene

Alle kursene går parallelt og varer i ca 12 timer, fredag til søndag. Innholdet på kursene tilpasses deltakerne. Vil du vite mer om kursene kan du kontakte kursholderne direkte på e-post ved å klikke på linken i navnet, eller ring Olav på 90 66 54 59. Påmelding på eget skjema.


Fysisk humor med Morten Liene (I BOKS - FÅ PLASSER IGJEN)
Liker du å være morsom, men ikke å lære masse tekst? Lær om fysisk humor, altså hvordan du oppfører deg og beveger deg morsomt på scenen. Morten Liene har 2 år fra skuespillerskolen Jacques Le Coq i Paris, og jobber som performer når han ikke underviser i drama på UiA.

Lys og lydkurs med Maria Vikhamar
Med hovedfokus på lysteknikk, utstyr, opprigging, innstilling og vedlikehold. Maria har jobbet med det meste foran og bak scenen de siste 15 årene, og jobbet med alt fra barneteater til teknikk for artister som Terje Rypdal, Hanne Boel og Snoop Dog.

Teatersport med Vibeke Tangen (I BOKS - MANGE PLASSER IGJEN)
I teatersport spiller vi ut og forteller historier ved hjelp av stikkord fra publikum. Lær klassiske og nye øvelser. I teatersport skaper vi alt i fellesskap, og ingen vet hvor historien ender før siste replikk er sagt. Teatersportveteran Vibeke Tangen vant NM i teatersport i 2001.


Revytekstskriving med Olav Grendstad, (FULLT, MEN VENTELISTE OPPRETTET)
Vi ser på veien fra et tema/ide til en ferdig tekst. For mange stopper det opp når de ikke får en god ide, men det går an å jobbe systematisk fra en ide til en god tekst. Vi ser også på forskjellige gode tekster som er lagd. Mer om kursholderen her.